domingo, diciembre 16, 2007

MERRY CHRISTMAS


jo jo jou!!!
Un año más, que menudo año éste, movidito movidito, personas que se han ido y personitas nuevas que han nacido, Martina, y la niña de mis ojos: María...
Los primeros pasos de mi sobrinito, mi niño.
He vivido momentos muy intensos, momentos en los que te planteas lo que realmente importa y la realidad de las importancias de las cosas, lástima que a veces tengas que plantearte estas cosas en momentos difíciles, enfermedades.
He estado en Japón, que era un sueño por cumplir desde que era pequeño y en Lisboa, con quien tenía que ir para cerrar esos círculos que a veces quedan abiertos, alguien entrado en mi vida....
Yo no soy persona de hacer balances ni nada por el estilo, pero este año me ha salido así supongo que por la intensidad de éste y de todos los cambio y cosas que me han sucedido.
En fin aunque uno no es muy deboto he puesto esta foto, que alguien me envió, porque me parece buenísima, para desearos unas muy felices fiestas Navideñas; y un 2008 lleno de lo bueno lo mejor en el cual todos vuestros sueños se hagan realidad.
Sylver

jueves, diciembre 06, 2007

AKIRA I TETSURO




Ara farà tres estius que Akira va anar a la Xina, i en una de les visites als temples budistes, concretament a Hong Kong, davant del gran buda de Lantau, va demanar que si alguna vegada trobava l’home de la seva vida l’enviés un senyal, en aquell moment els raigs de sol reflectien d’una manera molt especial sobre els ulls de bronze del gran buda, era com si l’ estàtua l’estigues mirant d’una manera especial, i va tenir una sensació que mai havia sentit, com una mena de pessigolles!
Akira té parella, Tetsuro, es van conèixer per que Tetsuro, sense coneixer-lo de res va deixar-li un missatge al seu Fotolog que deia: “Ei Guapu, tantes vegades que hem coincidit en concerts, en firmes de discos, sempre ens mirem i res més, mirant la teva foto, veig que estàs igual d’ atractiu que sempre... a veure si quedem un dia d’aquests”; Akira li va contestar passant una mica del tema, molt educadament, però Tetsuro, va ser molt insistent, ja que coneix molt be aquestes mirades, és tenaç i tenia prou experiència en aconseguir sexe sense paraules, només amb mirades, trobant meitats efímeres d’ uns quants minuts a qualsevol indret, així que finalment van quedar un dia i un altra i així fins que un bon dia van decidir anar-se a viure junts.
Segurament molts dels que llegiu aquest article coneixeu a Akira, per que ell ha sigut com una mena de carretera per la qual han passat molts homes. I si sembla que des de que l’Eva va mossegar la poma ens hem de sentir culpables per alguna cosa, a Akira, això mai l’afectat molt ja que ell ho ha fet per tal de buscar la seva “mitja taronja”, i malgrat que Tetsuro respira per la seva boca, Akira no sap encara si ha trobat finalment la seva meitat.
Akira creu amb fermesa en el mite de Plató, i amb això de que: “al principi tots eren una sola part i que un dia Zeus es va emprenyar amb l’home i el va dividir en dues parts, des de aquell dia tots intentem buscar la nostra altra meitat”.
Pot ser que Akira i Tetsuro, no siguin aquesta meitat perfecta, i és cert que alguna vegada han intentat parlar del tema, sense èxit, ja que un parla de les seves relacions de parella intentant raonar de com pots arribar a tenir una relació tot i sabent que aquesta no arribava enlloc, i l’altra parla de les seves experiències sexuals, i com mai acabaven de profunditzar en el tema, un bon dia van decidir no parlar mai més del passat.
El temps passa i cada dia fan més coses junts, dins d’aquest interval de temps, Akira ha tingut confusions, dubtes, pot ser algun noi que havia passat per la seva vida podria haver estat aquesta meitat que tant buscava, pot ser no havia vist el senyal, o no estava per la labor per que no era el seu moment o estava per altres històries, de vegades tens una cosa al davant i no t’adones, però estava fart de deixar-se portar per les circumstàncies i de no prendre decisions per si mateix, aquesta vegada volia estar ven segur d’on s’estava ficant, volia sapiguer què passaria, i no tenir la sensació de que tot havia estat una obra inacabada no podia pensar que aquestes parts fossin animacions fotogràfiques i es pregunta: com hauria de ser la seva segona unitat? Seria idèntic a ell o més aviat complementari? Tindria tot això que ell no tenia? Tindria la bellesa, la força, l’amor? El dia que Zeus els van separar, pot ser aquesta meitat va endur-se totes les coses bones, o havia estat ell, qui se les va portar? I el sexe, seria la manera de tornar a estar units, poden dues persones tornar a ser una sola?De vegades la vida es com la representació d’una obra de teatre i a l’escenari de Akira, un bon dia van desaparèixer tots els figurants, de repent el traveling va esdevenir un zoom, i mirant ells ulls de Tetsuro va reconèixer aquella mirada immediatament, “ERA LA MIRADA DEL GRAN BUDA DE LANTAU”, i caminat pel terra de l’escenari humit de la seva vida, va tenir la sensació de que finalment era un ésser sencer.

SYLVER