lunes, febrero 25, 2013

Sylver Galaxy et recomana: Si no t’agrada CHANGE...

Sylver Galaxy et recomana: Si no t’agrada CHANGE...



Hem dic Sylver Galaxy i soc bomber, bé bàsicament condueixo un enorme camió que es el que sempre m’agrada’t i ves per on un dia vaig decidir que aquesta era la meva vocació i que es el que volia ser i justament estic on vull estar.

No se si es per casualitat o més aviat es per alguna mena de plegaria atesa, però ara puc dir que avui realment hem sento feliç, i sempre que condueixo el camió, intento no pensar en les històries que la gent m’explica, i es que ara sembla que està molt de moda queixar-se per tot i tothom sap de tot, si es que sembla que tothom avui en dia es polític, o crític de cinema, música, fins i tot periodista, i també es professor o metge, tothom té solucions per tot i tothom sap de tot, mentre pensava en lo lluny que hem quedaven totes aquestes converses de bar tan avorrides , de repent a la ràdio punxaven el darrer single de Fangoria i vaig sentir a l’ Alaska cantant:

No quiero más dramas en mi vida , sólo comedias entretenidas......!!!

Sembla que l ‘Alaska hem va llegir el pensament, si i podria dir que en aquell moment ( i no hem considero una persona frívola) vaig pensar que hem sentia ben identificat amb la lletra d’aquella cançó conduint el meu camió i pasant de tots els personatges que es queixen i es queixen i que no son més que gent tòxica que vol xuclar-te la teva energia...Fora Dramas!!

Si ets intel·ligent, vol dir que encara continues llegint el meu relat i ara t’explicaré com he arribat fins aquí, es a dir com estic en aquest punt de la meva vida..

T’Ho explico: Jo ara farà tres mesos que hem dedico a ser bomber,però jo abans estava molt perdut, i es que no se com vaig començar una relació d’aquestes que s’allarguen i allarguen i no saps com finalitzar-los.. Jo com a bon “Geminis”, reconec que m’agrada començar moltes coses i que a l’hora de finalitzar-les hem costa molt o simplement no les finalitzo però aquella vegada ho vaig tenir molt clar...

Bé fa uns mesos, durant una nit a l’hora de sopar, jo com sempre intentava explicar al meu ex-xicot, que tenia una sensació de cremor per dintre, que aquells silencis m’angoixaven de manera insuportable, que m’agradaria poder tenir alguna mena de conversa més profunda amb ell i que entenia que tots dos tinguéssim punts de vista tant diferents de la vida, però que aquella apatia i negativitat davant tot a mi m’estava cremant per dintre...

En aquells moments d’inseguretat hem va costar molt de dir tot això però reconec que una vegada vaig finalitzar d’explicar-li els meus sentiments, recordo que hem vaig sentir ben orgullós de les meves paraules doncs com us he dit abans a mi sempre m’havia costat molt dir que NO i també de finalitzar les relacions tot i que estiguessin mortes.

I davant aquella sinceritat exposada jo esperava moltes explicacions però la seva resposta va ser molt lapidària i freda com era ell.. doncs les seves paraules van ser:

Doncs si no t’agrada ja saps Change de mascle....!!!

De totes les relacions que havia tingut sempre havia après alguna cosa i si alguna havia après d’aquella era que si alguna, relació, persona, company de feina amic o el que sigui no t’agrada el que havies de fer era canviar-la SI; i es el que vaig fer, i he fet des d’ aleshores canviar... UN CHANGE!

De mascle no hem va costar molt i des d’aquell dia ho practico molt sovint si es podria dir que gairebé a diari i ara no tinc que escoltar els problemes de ningú ja que a les primeres cites només t’expliquen històries entretingudes i si hem trobo a algú que intenta explicar-me els seus drames o les seves tragèdies intento fugir desesperadament.

Molts dies mentres condueixo el meu camió jo hem sento lliure i ningú m’estressa i es cert que últimament només quedo amb homes per descarregar, per mi es com una necessitat més com dinar o dormir. Ja que no vull sentin-me com una mena de ninot de drap psicòleg que absorbeix històries avorrides.
Amics meus Des de que condueixo el meu camió ningú m’explica les seves tragèdies i penúries , i es podria dir que hem sento millor i no es que sigui egoista però tinc comprovat que la majoria d’aquesta gent que es queixa i es queixa i ja està i son venedors de fum, una fumarada es el que be després de la cremor i jo se molt de tot això, hem dedico a apagar focs senyors....

Amics meus davant aquests personatges tòxics hem de cridar com ho fa l’Alaska i dir: “No quiero más dramas en mi vida solo comedias entretenidas”.
Ara soc bomber i he aprés que per poder fatuar el foc que tenia dintre primer havia de fer un Change de tot el que no volia, un change de gent que estava anquilosada a la meva vida, molts changes de mascles, un change de feina un change de visió de la vida en general, ara la miro des del mirall retrovisor del meu camió i us puc assegurar amics meus que soc més feliç.
T’ho recomano i si no ets feliç ja saps CHANGE....

Text: Sylver Galaxy http://sylvergalaxy.blogspot.com/

Il·lustració: Marcia Q