miércoles, diciembre 23, 2009

FELICES FIESTAS


HOLA A TODOS UN AÑO MÁS OS MI PERRITO SPUNKY Y YO OS QUEREMOS FELICITAR ESTAS FIESTAS NAVIDEÑAS, Y DESEAROS UN 2010 LLENO DE LUJO Y DE TODO LOS BUENO LO MEJOR.
QUE TODOS VUESTROS SUEÑOS SE HAGAN REALIDAD.
BESITOS NAVIDEÑOS DE:
SPUNKYNOEL Y SYLVEGALAXY

OS DEJO EL ENLACE DE FELICITACIÓN NAVIDEÑA DE LEONA CARRINTONG DE LA CUAL SOY SUPER FAN......

http://www.youtube.com/watch?v=gkVsqkCPY5A&feature=related

miércoles, diciembre 16, 2009

EL SUEÑO DE NIL


EL SOMNI D’ EN NIL

L’altra tarda vaig quedar amb el meu colega Nil.
En Nil i en Robert son parella des de fa gairebé onze anys i s’estimen moltísim.
Ara fa buit mesos que en Robert va haver de marxar a Milà per motius laborals i en Nil s’ha quedat a Barcelona ja que es una cosa momentània i ell en té tota la seva vida a la ciutat comtal.
En Nil havia quedat amb mi per explicar-me com havia estat el seu últim viatge per trobar-se amb el seu estimat i tot i que se’l veia força content, vaig detectat que no era en Nil de sempre.
Una vegada amb ell a la cerveseria de sempre, jo li vaig preguntar, que tal havia estat la retrobada amb en Robert ja que feia gairebé tres mesos que no es veien, i en Nil en va contestar:
Nil: Mira Sylver, jo sé perfectament que no soc ni Madonna ni una gran estrella de cinema, es a dir que desprès de tres mesos sense veuren’s no m’esperava una benvinguda amb flors ni catifes vermelles ni tot això , i tu hem coneixes Sylver, però desprès d’un viatge interminable, en Robert hem va enviar un missatge al mòbil en arribar a l’aeroport i hem comenta que m’hauria de passar per la seva empresa ja que no podia sortir, imaginat la meva sensació, tres mesos sense veure a la persona que estimes i de sobte el veus al seu lloc de treball, tot ple de gent desconeguda amb les típiques mirades de reüll i jo allà amb la meva maleta hem sentia més Lina Morgan que mai...
En Nil hem va explicar que després de aquella trobada i que es normal i que no sempre tenim el que volem el dia que vam estar junts van ser genials i que ho havia viscut com una mena de lluna de mel, tot i que havia detectat que en Robert últimament estava molt capficat dintre del seu mon, de la seva feina, que entenia que ara era el que li tocava de fer però que patia de que la relació es refredes per culpa d-aquesta obsessió d en Robert.
En Nil estava tan neguitós que hem va explicar un somni que va tenir i que he cregut oportú i amb el seu permís es clar, explicar- lo en aquest relat.
Somni d en Nil:
Nil: Era un mati preciós feia un vent agradable i en Robert m havia proposat de portar me a un lloc que havia descobert i que volia que jo veies.
En arribar vaig flipar era un acantilat d uns cent metres d alçada, en Robert i jo ens vam enfilar pel precipici i gairebé no veiem el final, només el soroll del silenci i les nostres veus.
Jo tenia por de caure pel precipici però en Robert estava ben lligat amb una corda, una corda molt gran que estava lligada a les portes de la seva empresa.
En Robert aguantava molt fort amb els seus braços i jo hem sentia com la protagonista de Titànic mirant a l infinit mentrestant en Robert m aguantava però de repent….
A en Robert li va sonar el seu mòbil, li trucaven de la seva empresa i era molt urgent Així que hem va deixar caure pel precipici i va anar corrents a la seva empresa i mentrestant jo queia pel precipici…..
Recordo que mentrestant queia pel precipici hem trobava a molta gent, a tots el meus amics, a la meva família i tothom hem deia que voles fins al sol. Jo no podia perquè anava amb molta velocitat i cada vegada veia el terra mes a proa dels meus nassos i hem feia molta ràbia pel que m havia fet en Robert ...
Però de sobte vaig entendre que si en Robert havia de estar ara on era, jo havia de volar fins al sol i no se com vaig començar a moure els meus braços i de repent vaig veure que tenia ales, i que les podia moure i que ja no queia, i que el terra cada vegada era mes lluny, estava volant, seguint el camí de la llum, estava volant cap a la llum....
ESTE ES EL ARTICULO QUE HE ESCRITO PARA EL ÚLTIMO NÚMERO DE LA REVISTA INFOGAY DEL NUMERO DICIEMBRE DEL, ESPERO QUE OS HAYA GUSTADO.
EL TEXTO ES DE: sylvergalaxy
Y LA ILUSTRACIÓN ES DE: A. Jesús Ramos Lucena