martes, septiembre 18, 2007

NARCÍS



La meva àvia hem deia: Has d’anar amb molt de comte amb tots els nois que vagin darrere teu i que et vinguin amb el conte dels diners, de les influències o amb abstraccions de noms “superrimbombants” tots els que actuen d’aquesta manera mai s’adonaran de que realment el que pretenen es imposar al mon la seva fatalista banalitat. La meva àvia mai havia estudiat però era una gran filòsofa de la vida.

Avui tinc molt present el record d’aquesta frase i me n’adono de la insatisfacció que hem produeix el fet de relacionar-me amb els altres, i de lo complicat que és amar i que poc a poc vaig reforçant la meva postura individualista del meu JO grandiós.
Pot ser que avui estigui una xic fatalista o pedant, però quan penses així mai t’interessa la opinió de la resta, actualment estem vivint en una societat en la qual predomina la imatge pel damunt de la resta de valors tant socials com personals però JO predico l’ autoimatge.
És un dissabte com un altre però hem sento més desitjable que mai i sé que podria agradar i atreure a qualsevol home, malgrat que la idea no me interessa gens. Si estem al 2007 i a una ciutat com ara Barcelona en la qual no es parla de tendències sexuals sinó més aviat de experiències sexuals. Perquè no tenir una experiència sexual amb mi mateix?
Llavors vaig pensar: per què no puc tenir una relació d’una manera més uniforme amb mi mateix sense anar al llit com cada nit d’una manera monòtona avorrida i superficial?
L’ idea es que si JO hem sento realment a gust amb mi mateix llavors la resta d’ homes que passin pel meu llit estaran tant bé que no marxaran mai del meu costat, de totes maneres: per què sempre acabo tenint homes amb defectes al meu llit?
Vet aquí el mòbil no para de sonar, possibles cites, cites a cegues, amants que es recorden de mi perquè la idea de passar un dissabte sol a casa els deprimeix tant que prefereixen arruïnar-se pagant desorbitats factures de telèfon.

M’he preparat una copa amb del licor que més m’agrada per posar-me a to!, m’espera una nit boja i desenfrenada. Hem conec perfectament!
Precisament avui, estic tant a be a mi mateix, m’he fet un sopar romàntic i he menjat maduixes amb cava, m’he fet un bany relaxant, m’he perfumat amb el meu perfum favorit i Jo i la meva soledat ens disposem a passar una nit romàntica, una nit de sexe descontrolat, una nit especial.

M’he fumat una cigarreta escoltant el meu CD favorit. Hem contemplo al mirall i m’agrado, passo les meves mans pel meu cos relaxat, m’excito tant, que l’únic desig es que aquesta autoimatge que es reflexa al mirall surti per poder assaborir pam a pam tots el racons del meu cos perfecte.
Ara faré amb mi el que més m’agrada, Jo se que ningú ho faria millor en aquests moments, oloro la meva pell i m’ apassiona, toco el meu sexe i desitjaria sentir el seu sabor, hem miro fixament i em mossego els llavis, estic totalment despullat, gaudint del meu físic, no tinc ulls per ningú, no vull que ningú toqui el meu cos segur que m’embrutaria. Quin rotllo que tinc!
Estic al llit totalment satisfet i una mica cansat, una experiència que mai oblidaré, aquesta olor d’ autosexe hem protegeix de tot, una sensació que venia de lo més profund de mi mateix, en certa manera estic a casa meva i no soc capaç de pensar en tot el que tinc que fer demà... somio amb la meva àvia, des del meu llit puc veure el cel... Bona nit!
GALAXY


viernes, septiembre 14, 2007

FELICIDADES MI NIÑO.




Madre mía si parece que fue ayer!!!
Y ya ha pasado un año!
Mi sobrinito ya tiene un pedazo de año.
Al principio, en sus primeras semanas flipaba, parecía cambiar cada segundo, ahí tan bonico creciendo.
En este primer año, de vida he sido consciente de lo importante de lo que ya és para mí y mi sobrinito.
Ahora ya empieza a dar sus primeros pasitos, empieza a decir sus primeras palabritas, sus primeras canciones con su idioma particular, me tira de la barba, me pellizca, se rie cuando le hablo, hace me quita el teléfono cuando hablo, me mira con esa carita cuando le hablo, y parece que fue ayer cuando era tan poquita cosa, y hoy sopla su primera velita...y lo tengo presente en mi corazón cada segundo sus suspiritos cuando se queda dormidito encima mío y en mi cabeza su vocecita cuando me grita TETE TETE....
FELICIDADES MI NIÑO.

GALAXY